Vincent van den Berg verlengt bij Excelsior Maassluis

Maassluis -Excelsior Maassluis is blij te kunnen melden dat Vincent van den Berg nog minimaal twee seizoenen speler blijft bij Excelsior Maassluis. De 29-jarige aanvaller kwam deze week rond met de technische commissie en is zodoende de eerste speler die heeft aangegeven te zullen blijven.

Vincent is niet meer weg te denken bij Excelsior Maassluis. De Maassluizer gaat volgend seizoen al weer zijn zestiende seizoen in als actief speler van de Tricolores, waarvan elf bij de hoofdmacht. Van den Berg is dan ook verheugd met de verlenging van zijn verblijf op Sportpark Dijkpolder. ‘’Vanzelfsprekend ben ik erg blij met de verlenging en ik hoop dat dit een signaal is naar de andere spelers om ook te verlengen.

Doordat de snelle aanvaller inmiddels een routinier is geworden gaat dit ook op voor zijn rol binnen de groep. ‘’Ik ben op een leeftijd gekomen dat ik talentvolle jongens graag wil helpen om zichzelf te ontwikkelen en het maximale uit zichzelf te halen.

Daarnaast ziet Van den Berg ook dat er genoeg goede voetballers binnen Excelsior Maassluis rondlopen. ‘’Ik vind het heel mooi om te zien dat de club nog steeds bruist van jonge talentvolle voetballers met ambitie. De jeugdopleiding draait weer op volle toeren net zoals toen ik in de jeugdopleiding zat onder leiding van Eric Gudde.’’

Excelsior Maassluis is trots dat een clubjongen als Vincent van den Berg als eerste dit seizoen zijn contact voor de duur van twee seizoenen heeft verlengd. Ook hopen wij dat de overige spelers snel zullen volgen.

Bron: Excelsior Maassluis
Foto: Mischa keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl