Bij afwezigheid van oefenmeester Warry van Wattum wist het duo Joop en Mari Visser de Vlaardingers naar een 1-0 oefenzege te leiden. Pas in het tweede bedrijf kon de score worden geopend tegen Moerkapelle waarbij Naily Girigorie wederom trefzeker was. De bezoekers verdedigden hierna bekwaam en zagen in de slotfase een afstandsschot tegen de kruising belanden.

Vanaf de aftrap bouwde Victoria’04 een veldoverwicht op. Daartoe in staat gesteld door een afwachtend Moerkapelle, dat in de omschakeling voor verrassing trachtte te zorgen. De thuisclub hield de laatste linie gesloten en bouwde over vele schijven aanvallen op. Het vizier bij de gevaarlijke voorhoede van de Vlaardingse formatie bleek echter nog niet op scherp te staan. Naily Girigorie, Denzel Asmus, Roy Meerten en aanvoerder Miquel Asmus waren dichtbij een treffer, maar zagen hun pogingen strandden. Kort voor de rust moest doelman Jochem van der Hof al zijn talenten aanspreken om Moerkapelle van een voorsprong af te houden.

In de tweede helft bleef Victoria’04 jagen op de openingstreffer. In de 60ste minuut was het eindelijk raak. Nils Glissman stuurde Nailey Girigorie de diepte in, die vervolgens met een laag schot Victoria’04 op een 1-0 voorsprong wist te zetten. Naar mate de wedstrijd vorderde kreeg Moerkapelle steeds meer vat op het matter wordende spel van de Vlaardingse formatie. De bezoekers bleven werken voor een goed resultaat en wisten in de slotfase keer op keer in het doelgebied van Victoria’04 te verschijnen. Een slecht weggewerkte bal werd door een middenvelder van Moerkapelle in één tijd meteen op het doel geschoten. Doelman Stijn Smit wist met een uiterste krachtinspanning de bal tegen de lat te werken om daarmee de 1-0 overwinning voor Victoria’04 veilig te stellen.

Opstelling Victoria’04: Jochem van der Hof, Stijn Smit, Jordi de Kimpe, Bob Planken, Kian Rienks, Jurre Janson, Denzel Asmus, Jur de Visser, Nils Gliszman, Nailey Girigorie, Roy Meerten, Miquel Asmus, Michael Blok, Mo Benomar, Joep Cats, Lars de Visser.