VK: VFC (zo) en CWO naar halve finale

Dankzij een gelijkspel (2-2) tegen Victoria’04 heeft VFC/zo zich geplaatst voor de halve finale van het Vlaardings kampioenschap. Ook CWO bereikte, overigens zonder zelf te spelen, de laatste vier.

CWO kwam niet in actie, omdat tegenstander Deltasport zich had afgemeld. De eersteklasser kampt met een aardig gevulde ziekenboeg en kon geen spelers uit het tweede inzetten, omdat dat team een dag later een competitie-wedstrijd op het programma had staan.

VFC/zo en Victoria’04 maakten er een vermakelijke wedstrijd van, waarin gezien de inzet van beide teams duidelijk werd dat het er  beiden  veel aan gelegen was om de halve finale te bereiken. Nailey Girigorie liep na 12 minuten en na een misverstand in de VFC-defensie namens Victoria’04 de openingstreffer binnen. Tien minuten later tekende Mark van der Slot met een heerlijk schot vanaf de rand van de zestien voor de gelijkmaker. Na de pauze lag een slordigheid in de geel-zwarte defensie aan de basis van de treffer waarmee Denzel Asmus dee bezoekers weer op voorsprong zette. Dion van Berkel tekende na een half uur voor de gelijkmaker. Al counterend had VFC daarna tweemaal zicht op de winnende treffer, maar attent optreden van doelman Cliff Westdijk voorkwam dat.

In poule B eindigt VFC/zo met 5 punten op de eerste plaats. CWO, dat net als Victoria’04 op 4 staat, bereikte de halve finale, omdat bij gelijk aantal punten het onderlinge resultaat (CWO won vorige week met 4-3 van Victoria) telt.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl