Vlaar: “Seizoen bij mislopen beker mislukt”

Rotterdam – Feyenoord en AZ strijden vandaag om 18:00 in De Kuip voor de TOTO KNVB Beker. Voor AZ-verdediger Ron Vlaar is het een speciale wedstrijd. In het verleden heeft de oud-aanvoerder lang voor Feyenoord gespeeld. Hij denkt dat hij tegenover de Deense spits Nicolai Jorgensen.

 “Daar ben ik me ook op aan het instellen. Stel dat Robin in de basis staat, speelt hij waarschijnlijk achter Jørgensen. Dan kom je elkaar natuurlijk wel tegen. Ik vind het mooi dat Robin weer terug is in Nederland. Je zag bij zijn rentree tegen FC Utrecht hoe er op hem werd gereageerd. Hij betekent veel voor het Nederlandse voetbal en heeft uitzonderlijke kwaliteiten. Dat laat hij nog steeds zien in de weinige minuten die hij speelt. Er is tussen ons veel wederzijds respect.”

Ron Vlaar vertelt dat het seizoen van AZ mislukt is als Feyenoord de beker wint. “Zo sta ik er nu zeker in. We draaien zo’n goed seizoen en dat moeten we belonen met iets tastbaars. Dat moet de beker worden. Tegen Feyenoord, in De Kuip. Het is voor iedereen speciaal en voor mij natuurlijk helemaal. We spelen tegen mijn oude club en er zitten veel familieleden en vrienden op de tribune, onder wie mijn twee oudste kinderen,” beëindigt de verdediger het gesprek met De Telegraaf.

Bron foto: Mischa Keemink, www.vksportphoto.com


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl