Vlaardinger Rob van’t Oor nu ook on-line dé soccer lifestyle specialist

Soccer 2000.nl: ‘Soccer is a lifestyle’

Vlaardinger Rob van’t Oor nu ook on-line dé soccer lifestyle specialist

Ras-ondernemer Rob van ’t Oor was met zijn prachtige pand in het centrum van Rotterdam
al uitgegroeid tot dé voetbalspecialist van de regio Rotterdam. Nu wordt deze status door
zijn nieuwe Soccer 2000 concept naar een nog hoger niveau getild. Nadat afgelopen jaren via de sociale mediakanalen een indrukwekkende communitie werd opgebouwd is dit het nieuwe paradepaardje van het enthousiaste team van de Vlaardinger. Hierdoor duikt het bedrijf nog dieper de voetbalwereld in en alles wat daar mee samenhangt op lifestyle gebied.

Sport 2000 soccer store

“Soccer is a lifestyle.” steekt de trotste eigenaar van wal. Als voetballiefhebber ervaar je een bezoek aan de Hoogstraat in Rotterdam, als in een snoepwinkel. Door de exclusieve contracten die de ondernemer Rob van ’t Oor heeft met de toonaangevende merken Nike en Adidas zijn de nieuwste items heet van de pers verkrijgen. Nieuw naast deze inmiddels vanzelfsprekendheid is de nieuwe lijn van Banlieue en tal van andere voetbal gerelateerde merken, die nu ook te verkrijgen zijn. ,,Vroeger waren voetbalproducten gebruiksvoorwerpen, nu zijn het echte modeartikelen. Je ziet de artikelen meer en meer in het straatbeeld. Naast de klassieke voetbalschoenen, voetbalshirts en trainingspakken bieden we nu ook lifestyle producten aan die samenhangen met de voetbalwereld. Echt een totaalpakket dus.” weet de rasondernemer die in het verleden o.a. uitkwam voor SVV.

Leverancier van Sparta Rotterdam

Naast al het internetgeweld en alle mooie initiatieven rond het merk draait het natuurlijk altijd om service en kwaliteit. Iets wat Sparta Rotterdam al jaren onderkent in Sport 2000 Rotterdam. Ook dit jaar zal het Rotterdamse bedrijf de Kasteelclub weer voorzien van het nieuwste schoeisel. ,,Wij hebben al jaren een prettige samenwerking met Sparta. Ik vind het geweldig om deze prachtige club op deze manier te helpen. De spelers van de selectie maar ook de diverse jeugdelftallen kunnen bij ons

aankloppen voor de laatste schoenen en dat doen ze dan ook van harte.”

Soccer2000.nl

Dat de ondernemer niet stil zit en met zijn team altijd op zoek is naar vernieuwing is een understatement. Waar het bedrijf de laatste jaren met de Sport2000 mediakanalen onder leiding van Marketing manager Gurhan tuzemen uitgroeide tot een ware hype wordt deze inmiddels indrukwekkende online-doelgroep nu ook op de wenken bediend door de nieuwe onlineshop Soccer2000.nl. “We hebben inmiddels een grote groep die onze lifestyle zeer waardeert en volgt maar wat ontbrak was een online etalage waarin dit gevoel werd vertaald. Door het lanceren van Soccer2000.nl bieden we deze groep naast de winkel nu ook online de mogelijkheid om op 1 plek alles op het gebied van de nieuwste voetbaltrents te ontdekken.”

Dit is een artikel uit de gloednieuwe waterwegsport.nl krant. Lees hieronder de voorjaarseditie online !
of pik hem op bij je vereniging !

 

 


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl