Veronica inside: ‘Hélène Hendriks opvolger zondebok Wilfred Genee’

Het gaat niet meer goed komen bij Veronica Inside. De hoofdrolspelers Johan Derksen en Rene van der Gijp zijn, na de recente uitzending die geheel in het teken stond van racisme, helemaal klaar met hun presentator Wilfred. Hierdoor vervalt de laatste uitzending van het seizoen.

Van der Gijp liet zich gisteren uit over zijn collega waarmee hij al 12 jaar aan de eenzame voetbaltalkshowtop bivakkeert: Een matennaaier, haalde hij hard uit. “Hij heeft het programma ongeloofwaardig gemaakt en ik ga niet in een ongeloofwaardig programma zitten. Wij waren twaalf jaar lang het meest geloofwaardige programma dat er was en dat heeft hij nu volledig in twijfel getrokken. Volledig. Ik vind hem ongelooflijk hypocriet.” vervolgde de ex-international.

“Dit komt echt niet meer goed. Als wij John de Mol uitleggen dat het zo niet verder gaat, is hij de laatste om te zeggen: ik houd je aan je contract.”

Volgens de grote achterban van de voetbalshow is de oplossing makkelijk: Derksen en Van der Gijp moeten blijven en zondebok Genee moet het veld ruimen voor Hélène Hendriks.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl