Voorbereiding HCS dames in volle gang

De voorbereiding voor de tweede seizoenshelft van HC Schiedam Dames 1 is inmiddels in volle gang. De eerste competitiewedstrijd is op zondag 6 maart tegen Union (thuis).

Oefenwedstrijden van de afgelopen weken tegen Leiden, Warande en Craeyenhout werden netjes gewonnen en het spel met de week beter. Aanvankelijk zou deze periode benut worden met een trainingsstage in Malta maar door Corona is er voor gekozen om niet te gaan. Als alternatief was er gisteren een gezellige/fanatieke teamdag, een padeltoernooi en aansluitend een gezellig avondje uit, het mag gelukkig weer.

Vandaag op het kletsnatte en winderige complex van HC Schiedam hadden de dames een leuke wedstrijd tegen de jongens van B1, altijd leuke wedstrijden en aan elkaar gewaagd. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel met veel doelpunten. Rosanne Gatsonides, Myrna Tanis 2x, Jessica van Rumpt en Renate Braams waren vandaag trefzeker tegen de jongens.

Volgende week zondag spelen de dames de laatste oefenwedstrijd voor de start van de competitie, er wordt dan geoefend tegen Huizen (uit). Een sterke tegenstander, de nummer 4 uit de promotieklasse.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl