VOSCON B.V verlengt hoofdsponsorschap met CION

Vlaardingen – Het huwelijk tussen hoofdsponsor VOSCON BV en CION wordt met minimaal 1 jaar verlengt. De Vlaardingse staal en-constructiegigant en de kersverse zaterdag derdeklasser begonnen 3 seizoenen geleden aan een missie om samen de club naar een hoger plan te tillen. Deze missie werd afgelopen seizoen bekroond met een kampioenschap in de vierde klasse F.

Meer dan een sponsor

“Wij vinden als VOSCON B.V. dat je moet werken met een visie. Wij willen een sponsor zijn die meer doet dan alleen zijn naam op het shirt zetten.” Kijkt martin van der Merwe namens het bedrijf
naar de sponsorfilosofie van zijn bedrijf. “In drie jaar hebben we duidelijk stappen gemaakt. De selectie is danig versterkt en loopt er keurig bij. Als we deze lijn doortrekken kunnen we bij ons rentree in de derde klasse weleens voor een verrassing gaan zorgen.”

Ook Sebas Verburgh, technische man van de Vlaardingers is blij met de samenwerking. “Ik kende Martin al lang en wilde hem er graag bij hebben. Niet alleen op sponsor gebied betekend hij veel voor ons maar ook heeft hij met zijn kennis als ondernemer een absolute meerwaarde en denkt hij volop mee aan de ontwikkelingen binnen CION. Een betrokken sponsor voor heel de vereniging.” Aldus Verburgh.

 

 


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl