VR Cup: Excelsior Maassluis naar Torremolinos

Excelsior Maassluis bereidt zich ook in 2020 in Spanje voor op de tweede seizoenshelft. De selectie van trainer Dogan Corneille verblijft van donderdag 2 tot en met maandag 6 januari voor een trainingskamp in de Zuid-Spaanse kustplaats Torremolinos.

De Tricolores zullen op Spaanse bodem twee trainingen afwerken en op zaterdag 4 januari een oefenwedstrijd spelen tegen VVSB uit Noordwijkerhout. Deze wedstrijd begint om 14.30 uur in Benalmádena.

Dit trainingskamp is mogelijk gemaakt doordat Excelsior Maassluis afgelopen mei wederom beslag wist te leggen op de Voetbal Rijnmond Cup. Als hoofdprijs kreeg Excelsior Maassluis een trainingskamp aangeboden door VoetbalRotterdam en Trainingskampen.nl. De verrichten van Excelsior Maassluis in Spanje zijn uiteraard dagelijks te volgen via onze website en social media kanalen.

De Tweede Divisie wordt door Excelsior Maassluis hervat op zaterdag 11 januari 2020 met een uitwedstrijd tegen Kozakken Boys. De week erna staat de eerste thuiswedstrijd van 2020 op het programma tegen Jong FC Volendam.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl