Vr cup: GLZ Delfshaven net te sterk voor DVO’32

Op deze dinsdagavond bleek zondag 1e klasser GLZ Delfshaven net iets te sterk. DVO speelde echter een prima wedstrijd, creëerde legio kansen maar moest bij het scheiden van de markt zijn verlies nemen al begon het prima met een benutte strafschop nadat spits Jelle Blankestijn naar beneden werd getrokken binnen de 16 verzilverd door Gert Jan van der Veen, de Rotterdammers antwoorden door een mooie treffer van een speler die in het verleden voor TOGB als ik mij niet vergis 3 maal scoorde tegen DVO’32 ( in een wedstrijd ook voor de Rijnmond Cup die eindigde in 3-3 ) zodat de stand weer gelijk werd getrokken 1-1.

Nadat het begin voor de Vlaardingers was namen de gasten gaandeweg de 1e helft het spel wat meer over al had DVO wel met een voorsprong kunnen gaan rusten maar het gekrulde schot vlak voor de thee van Floris Keizerwaard teisterde slechts de deklat. In het 1e kwartier na de rust maakte de Rotterdammers het verschil door na een mooie aanval wederom een schitterende goal te maken en vlak daarop kon een GLZ ‘er vrij aanleggen hetgeen de 1-3 betekende. Deze 2 tikken kwam DVO niet meer te boven al was de 2-3 van Floris Keizerwaard ook van een aardige schoonheid en ging DVO daarna nog naarstig op zoek naar de gelijkmaker, men wist ondanks flinke druk de gelijkmaker niet te produceren. En zo zijn de Vlaardingers na 2 succesvolle seizoenen met aan de zegekar o.a. TOGB en Deltasport en mooie confrontaties tegen Barendrecht en Capelle ditmaal in de 1e ronde Voetbal Rijnmond Cup het haasje. Maar de ploeg heeft zich kranig geweerd en mag ondanks de nederlaag tevreden zijn met de geboden tegenstand aan een tegenstander die 2 klasse hoger acteert op competitie niveau. GLZ Delfshaven was net iets te hoog gegrepen vanavond. Het zei zo. Zaterdag weer de competitie en dit maal is aan de marathonweg Excelsior R’dam.

Scoreverloop:4e 1-0 Gert Jan vd Veen, 18e 1-1 GLZ Delfshaven, 57e 1-2 GLZ Delfshaven, 60e 1-3 GLZ Delfshaven, 74e 2-3 Floris Keizerwaard.

Opstelling DVO’32: Ruben Verboon, Mark Verkade ( 62e Daan ten Broek ), Roan Durinck, Thomas de Man, Wesley de Heij, Diego Remondo Gomez, Robin den Breems ( 45e Walter Zomervrucht ), Gert Jan van der Veen, Floris Keizerwaard, Jelle Blankestijn (62e Ruud Durinck ), Nico Huijer ( 45e Tim Kievit ).

Bron:DVO’32

 

 


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl