Waterpolo: Martin Pronk per direct weg bij ZVVS

Martin Pronk en ZVVS gaan uit elkaar
Martin Pronk heeft besloten om per direct te stoppen als coach van het eerste herenteam. Hij had de vier jaar bij ZVVS willen afmaken, maar merkte dat er tussen hem en de selectie een verwijdering ontstond. De chemie die ruim drie jaar goed heeft gewerkt is er niet meer.

Zowel Martin als ZVVS en de spelers van de selectie vinden het jammer dat het zo loopt, maar realiseren zich ook dat het ook goed is om deze stap nu te zetten en niet, zoals gepland, aan het einde van het seizoen.

Martin hoopt dat zijn vertrek de blokkade opheft, die lijkt te zijn opgetreden in het team. Zodat ze zich net als in 2015 weer kunnen motiveren om te gaan voor het behoud van een plek in de eredivisie.

Ruim 3,5 jaar was Martin Pronk vaste man op de bank van ZVVS, een coach met grote prestaties op zijn naam en dat was ook bij ZVVS merkbaar. Hij leidde de herenselectie naar de eredivisie in 2014 en dwong met zijn team op het cruciale moment behoud van die positie af in de hoogste landelijke waterpolo competitie.

Op dit moment worden gesprekken gevoerd met mogelijke opvolgers van Martin en er zal in elk geval een ervaren en gediplomeerde coach vanuit ZVVS aan de kant staan bij de wedstrijd zaterdag tegen topclub GZC Donk. De wedstrijd is op 30-1 om 19.00 thuis in De Kulk.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl

Geef een antwoord