SCHIEDAM – De zomervakantie is alweer even voorbij en de sportievelingen onder ons zijn ook alweer de wei in geweest. Tijd voor het team van Waterweg Sport Live om weer in te zoomen op alle actualiteiten. Deze woensdagavond is er weer een bomvolle uitzending van WaterwegSport Live vanuit de PopUpTv Studio Broersveld!

Presentator Michael de Vogel ontvangt deze keer studiogasten uit de gehele regio Waterweg. Er wordt gesproken met betrokkenen van de zaterdagtak van VFC (Bas van Loenen, Pim Mudde en Anne Boersma) en HermesDVS  (Oefenmeester Richard den Ouden, Lloyd Kalonga en Dylan Fenix), die elkaar ook komend weekend op het veld treffen.

Namens Zwaluwen Vlaardingen schuiven Kevin Liefhebber, Justin van Mullem en Arno Kooy aan om terug te kijken op hun duel vorige week met FC Den Bosch en te praten over het Zwaluwen 2.0 project. Pim Koning komt praten over de KethelLoop die aankomende zondag  weer plaats zal vinden en er zijn nog meer actualiteiten die aan bod komen.

De muzikale omlijsting wordt blijft bij deze terugkeer nog even geheim. Zoals altijd begint de uitzending om 20:00 uur en is deze live te volgen via de stream van Pop-Up TV en later op Omroep Vlaardingen en Waterwegsport.nl.

Waterweg Sport Live wordt gemaakt door:

Presentatie/redactie: Michael de Vogel, Waterwegsport.nl

Co-host/redactie: Mischa Keemink, Waterwegsport.nl

Regie: Rob van der Gaag, Pop-Up TV

Productie: Natanja Rorije, Pop-Up TV

Avatar foto

DoorMischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl

Geef een reactie