Waterwegsport Eregalerij: SVV E en D pupillen

svv e

Het seizoen nadert zijn einde en de kampioenen worden bekend.
WaterwegSport maakt graag plaats voor deze grootse prestaties die geleverd worden door onze regiosporters op alle niveau’s van jeugd tot oude knarren. Stuur nu je kampioen naar info@waterwegsport.nl met een begeleidende tekst en wij zorgen dat jou team een plaats krijgt in de WaterwegSport eregalerij !

Vandaag:  de pupillen van SVV

De pupillen  van SVV hebben een geweldig jaar achter de rug. De E3 werd als eerste kampioen 1 wedstrijd voor het einde van de competitie .De E2 moest zijn laatste wedstrijd winnend afsluiten wat zij deden en werden op de laatste dag kampioen. De E1 uitkomend in de 1ste klasse hoefde op de laatste speeldag zelf niet in actie te komen. Zij waren afhankelijk van de wedstrijd Leonidas GLZ . GLZ moest met dubbele cijfers winnen maar  lieten dit na waardoor de E1 zich ook kampioen mag noemen. Felicitates aan de hele E jeugd.
De D1 revancheerde zich tov vorig jaar. Zij degradeerde vorig jaar nog naar de hoofdklasse maar haalde dit jaar op de laatste speeldag de promotie naar de 3de divisie binnen. De D1 eindigde als 1ste in de reguliere competitie maar met net zoveel punten als DHC en HBS. Hierdoor moeten deze 3 ploegen in een halve competitie uit gaan maken wie zich kampioen mag noemen.
Al met al een topprestatie van de pupillen van SVV.

 

[slideshow_deploy id=’3595′]

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl