Waterwegsport.nl heeft predicaat erkend leerbedrijf

Schiedam – Nadat afgelopen maand een gloednieuw kantoor op sportpark Alexander werd betrokken mag Waterwegsport.nl zich vanaf vandaag een erkend leerbedrijf noemen! Het sportplatform van de regio Waterweg gaat alweer haar zevende seizoen in en kan door het predicaat, dat wordt afgegeven door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) een werkomgeving bieden voor studenten die alle facetten van de sportjournalistiek onder de knie willen krijgen.

“Een enorme waardering.” laat Mischa Keemink, oprichter/eigenaar van Waterwegsport.nl weten. “Wij zijn met een hecht team al jaren keihard aan het werk om Waterwegsport.nl uit te bouwen tot waar we nu staan. Het is geweldig onze brede opgedane kennis over te dragen aan studenten die aan het begin van hun loopbaan staan.”

Tijdens de opleiding  komen alle facetten van het mediavak aan bod. “We zijn een zeer breed opererend medium dat alle kanten van het vak bekleedt. Artikelen schrijven, sociale media, video-content creëren, fotograferen en interviewtechnieken; alles komt voorbij en kan in de praktijk worden geleerd. Op amateur maar ook op professioneel niveau.”

Ben je geïnteresseerd en volg je een opleiding richting sportjournalistiek stuur een mail naar info@waterwegsport.nl


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl