Wesley Schouten stopt per direct bij HVC’10 

Hoek van Holland – Na Jorden Scherpenzeel stopt ook zijn neef en ex-SVV’er Wesley Schouten met onmiddellijke ingang bij HVC ’10. Als reden voor zijn vertrek  geeft hij op dat hij van baan veranderd is en niet meer op zaterdag kan spelen. Schouten begon goed, scoorde zelfs twee doelpunten in de competitie. Hij verloor de laatste wedstrijden zijn basisplaats, maar viel wel steeds  in.

De Hoekse ziekenboeg raakte inmiddels leeg en ook de jeugd breekt snel door. Of de 31-jarige speler een zondagclub benadert, is niet bij trainer Henk de Zeeuw bekend. Die kijkt altijd naar de toekomst en denkt meestal ‘ It’s  no good cruying over spild milk’ is zijn credo.

Intussen is HVC’10 niet erg gelukkig met de komst van nieuwe spelers Scherpenzeel stopte na 1 oefenwedstrijd en ging terug naar SVV.
De enige overgebleven aanwinsten zijn voorlopig de beide keepers Madern en Van der Spek, maar daar staat het verlies  van de eigen junior doelman Poortman  tegenover.  Joël da Veiga Martine is ook nog niet in actie gekomen.
Vorig seizoen stopte  net als  nu  heel snel  Lars Kortleven en doelman Mitchell Smit ( beiden ex-Excelsior M.) .Ze meldden zich later weer aan bij    Victoria 04.

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl