Woensdag 29 mei: Supercup finale SVV (zo) vs Deltasport bij Kethel Spaland

Schiedam – Op woensdagavond 29 mei, de dag voor hemelvaart, strijden de regerend voetbalkampioenen van Schiedam en Vlaardingen weer om de Waterweg Supercup 2019. Plaats van handeling is, net als afgelopen edities, Sportpark willem Alexander aan de Zoomweg 2 in schiedam. Voetbalvereniging Kethel Spaland zal wederom de gastheer zijn.

De supercup finale zal, net zoals afgelopen jaargang, een strijd zijn tussen Deltasport en SVV (zo). Afgelopen jaargang kende de jeneverstad twee kampioenen omdat de finale tussen Excelsior’20 en SVV (zo) door een scheenbenbreuk vroegtijdig werd beëindigd besloot de organisatie beide ploegen tot Schiedams kampioen uit te roepen. Aangezien Excelsior’20 en SVV (zo) elkaar ook in de huidige reguliere competitie troffen werd de vertegenwoordiger van Schiedam de ploeg die over de twee competitiewedstrijden de sterkste was. Uiteindelijk was dit dus SVV (zo) (3-1 en 0-3).

De hernieuwde supercup traditie werd twee jaar geleden weer in het leven geroepen door de organisatie van het Schiedams kampioenschap en kende met VFC (zo) (4-1) en Deltasport (3-1) louter Vlaardingse winnaars. In beide wedstrijden was SVV de Schiedamse tegenstander dus het keurkorps van Toon Wolters zal gebrand zijn op een overwinning. De strijd is uiteraard ook dit jaar weer gratis te bezoeken en de avond wordt zoals altijd opgeluisterd met de nodige muzikale gezelligheid.


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl