Wolters en Fonseca (SVV) naar hoofdklasser IFC (zo)

Schiedam – Net als doelman Steven Lugtmeijer, die eerder al aangaf volgend seizoen voor derde divisionist Barendrecht uit te komen, maken ook Keessie Wolters en Patrick Fonseca een mooie stap omhoog. Beide verdedigers van de Harga brigade verkassen naar het door Jack van den Berg getrainde IFC uit Hendrik Ido Ambacht.
Fonseca, die eerder al wel op een vergelijkbaar niveau speelde bij Smitshoek en Jodan Boys, sluit volgend jaar aan bij de zondag selectie van de rood zwarten . Fonseca hoopt zich het komend seizoen verder te ontwikkelen en ziet daarvoor de hoofdklasse, waarin IFC afgelopen weekend handhaafde, als ideaal uitgangspunt. (Oud) trainer Wolters is trots op zijn pupil en levert hiermee wederom een speler af op een hoger podium.
Patrick Fonseca in duel met Deltasport voor de supercup Schiedam/Vlaardingen
Wolters, zoon van oefenmeester Toon Wolters, heeft ook eerder al eens aan het hogere niveau geroken bij zijn vorige clubs SVDPW en Jong Dordrecht. Nadien maakte hij de overstap naar SVV waar hij samen met een enthousiaste selectie, onder leiding van zijn vader als trainer,  een aantal zeer succesvolle jaren achter zich laat. De multi functionele teamspeler met fantastische lange pass ziet de hoofdklasse als schitterende uitdaging en wil bij IFC gaan kijken waar zijn plafond ligt.

Uiteraard gaan trainer en spelers voor het hoogst haalbare en dus zal er alles aan gedaan worden om SVV in de eerste klasse achter te laten. Daarvoor staat zondag de uit-wedstrijd tegen ROAC als eerste op het programma.

Foto’s: Ruben Zegers


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl