World Bearing Trade B.V. officieel naamgever Mudrun Vlaardingen

Vlaardingen – Het Vlaardingse World Bearing Trade gaat de komende drie jaar haar naam verbinden aan de Vlaardingse Mudrun, die sinds 2013 georganiseerd wordt in de Vlaardingse Broekpolder. Hiermee wordt de officiële naam World Bearing Trade Mudrun Vlaardingen. Waarbij World Bearing Trade tevens Officieel Partner en daarmee ondersteuner zal worden van het evenement Challenge4Bikkels, het mooie initiatief voor kinderen met een beperking, die zich niet laten beperken.

World Bearing Trade, opgericht in 1996 te Vlaardingen, is een aanbieder van lagers en aandrijftechniek. World Bearing Trade is dealer in Nederland van diverse internationale A-merken lagers en is in haar branche met haar jarenlange ervaring een ware specialist. Met zo’n veertig professionals, een groot warehouse, levert het dagelijks haar producten, zowel nationaal als internationaal, met de hoogste precisie.

Om dagelijkse topprestaties te kunnen leveren hecht World Bearing Trade grote waarde aan de conditionele gesteldheid van haar personeel. Sinds de verhuizing naar het nieuwbouwpand aan de Koggehaven, heeft het intern sportfaciliteiten met sportinstructeurs beschikbaar voor haar personeel. Middels deze hoofdsponsoring wil World Bearing Trade nu ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid pakken om haar sportieve ambities richting Vlaardingen en omgeving uit te dragen en mensen te stimuleren tot een sportieve leefstijl in de buitenruimte. Daarnaast herbergt de Mudrun gelijkwaardige kernwaarden als ‘kwalitatief’, ‘betrouwbaar’, ‘uitdagend’ en ‘sociaal’ en staat daarnaast garant voor uitdaging, spektakel en kameraadschap, allerlei aspecten die ook dagelijks op de werkvloer binnen World Bearing Trade gelden.

Hans van der Have, organisator van de Mudrun Vlaardingen, is in zijn nopjes met het instappen van World Bearing Trade als hoofsponsor. “In 2013 begon ik met een try-out van de Mudrun Vlaardingen. Door het toevoegen van klim en klauterwerk (obstacles), die voor een grote groep enthousiaste mensen goed geschikt is, werd de Mud&Obstaclerun Vlaardingen een feit en direct een succes. Deelnemers en toeschouwers waren razend enthousiast! Families, vrienden en collega’s bewegen en beleven met veel plezier dé uitdaging in de groene omgeving van de Vlaardingse Broekpolder. Adventure Vlaardingen heeft een jarenlange ervaring in training, buitensport en outdoor en staat voor dezelfde waarden en sportieve ambities als World Bearing Trade.  Ondersteuning en verbinding vanuit het Vlaardingse bedrijfsleven is keihard nodig om dit soort evenementen voor Vlaardingen te kunnen blijven behouden. Samen met WBT biedt dit de mogelijkheid het concept krachtig te houden en het outdoorplezier en -activiteiten te borgen voor de komende jaren. Oók voor mensen voor wie bewegen niet vanzelfsprekend is, zoals dat is bij onze Challenge4Bikkels; Outdoor is voor iedereen! Daarom sluiten wij graag aan bij de slogans van World Bearing Trade “Big enough to handle” en “small enough to care”.

Zondag 8 september 2019 om 13.00 uur
Op zondag 8 september 2019 vanaf 13.00 uur starten de deelnemers alweer aan de 7e-editie om een parcours van 7,5km of 10km af te leggen door de prachtige natuur van de Broekpolder. Ruim 40 hindernissen en heel veel modder maken de World Bearing Trade Mudrun Vlaardingen tot een waar spektakel voor de deelnemers, maar ook zeker voor de toeschouwers. Uitdagend maar zeker niet te zwaar. Na afloop is er een after party met voor de deelnemers het inmiddels bekende gratis broodje hamburger en een drankje.

DEELNAME KINDEREN
Net zoals in 2018 kunnen dit jaar kinderen tussen de 12 en 17 jaar meedoen aan de run van 7.5 kilometer. Om mee te kunnen doen moet elk kind 1-op-1 actief worden begeleid door een volwassen deelnemer. Uiteraard moet(en) een ouder(s) of wettelijk vertegenwoordiger(s) akkoord gaan met de deelname en net als voor een ieder is deelname geheel voor eigen risico en/of risico voor de ouder(s)/vertegenwoordiger(s) en de begeleider.

Foto: Mudrun Vlaardingen


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl