Wuister schiet Kethel Spaland (za) in extremis langs Vlotbrug

De zaterdagvoetballers van Kethel Spaland kwam goed uit de startblokken en hield Vlotbrug onder druk op eigen helft . De thuisploeg kwam 2 x goed weg in die beginfase en Kethel werd steeds slordiger in balbezit . De 0-1 viel dan toch in de 27e minuut vanuit een goede actie van Miletson Silva de Freitas liet Yuri Nooteboom de eerste treffer van de Schiedammers bijschrijven. Daar waar iedereen dacht dat het spel nu wel beter zou worden en de score zou gaan oplopen, was het FC Vlotbrug dat 4 minuten later de 1-1 maakte .

Het laatste kwartier werd een zeer matige vertoning waarbij enkele spelers van Kethel Spaland ver onder hun niveau acteerden en Vlotbrug in de slotfase zelfs de 2-1 had kunnen maken. In de 2e helft een veel beter Kethel Spaland die met vlotte combinaties op de helft van de thuisploeg tot veel kansen wist te komen . De paal , de lat en een zeer goede keeper van Vlotbrug hielden echter de stand in evenwicht. Met name in de laatste 20 minuten was het een stormloop naar het doel .

De hardwerkende spelers van Vlotbrug stonden met 9 man te verdedigen, rekte zoveel mogelijk tijd maar moesten toch capituleren want in de 89e en 91e minuut scoorde de verder onzichtbare Wuister alsnog 2 maal.
Op basis van de 2e helft een verdiende overwinning maar vergeleken met vorige week was het spel vandaag beduidend minder .


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl