Zeer geslaagde Businessclub avond bij CWO

Vlaardingen – Het clubgebouw van CWO was afgelopen donderdagavond het podium van een zeer geslaagde Businessclubavond. Ruim 130 gasten konden genieten van heerlijk eten, goede muziek, veel gezelligheid én special guest Jean Marie Pfaff.

Jan Dirk Stouten, bekend van radio en tv Rijnmond, was de presentator van de avond en interviewde Jeroen Onderdelinden; voorzitter van de steeds groter wordende Businessclub CWO, Karim Adlaoui; hoofd van de technische commissie van CWO, Dalian Maatsen; oud jeugdspeler van CWO, die nu betaald voetbal speelt bij FC Den Bosch én dus de Belgische oud keeper Jean Marie Pfaff.

Er werd gesproken over het belang van sponsoren en de nadruk die CWO legt op het verder verbeteren van haar jeugdopleiding. Dalian Maatsen (22) vertelde iets over hoe tot op heden zijn voetbalcarrière verloopt en dat hij tijdens zijn jeugdopleiding bij Feyenoord onder meer speelde met jongens als Terence Kongolo, Tonny Vilhena, Karim Rekik, Jean Paul Boëtius, Nathan Aké en nog vele andere talenten. Ook deelde hij zijn ambitie om zelf ook snel uit te groeien tot een eredivisiespeler. Maatsen gaf verder te kennen zich volgend seizoen te willen inzetten als jeugdtrainer bij CWO.

Hoofdgast Jean Marie Pfaff vertelde uitgebreid over zijn tijd bij Bayern München, de Rode Duivels, Trabzonspor, zijn real-life-soap, Johan Cruijff, Willem van Hanegem, Lothar Matthäus en nog vele anderen. Jean Marie Pfaff signeerde ook nog een paar keepershandschoenen, die door Businessclub CWO beschikbaar worden gesteld aan het VV Ramon de Rond Toernooi van 4 juni aanstaande.

Verder konden er tijdens een loterij mooie prijzen gewonnen worden, zoals gesigneerde Feyenoord shirts en gratis kaarten voor wedstrijden van Sparta en Feyenoord. Ook heeft Businessclub CWO, Jan Dirk Stouten, een gratis lidmaatschap op Businessclub CWO cadeau gedaan.

 

 

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl

Geef een antwoord