Zo ziet het nieuwe ‘Amerikaanse’ beleid van Feyenoord eruit

Feyenoord zo toekomstbestendig mogelijk maken. Dat is de achterliggende gedachte achter de transitie die momenteel gaande is rond De Kuip. Het liefst had Feyenoord op een later moment hun plannen toegelicht, maar het AD onthulde dinsdagochtend dat de club sinds kort samenwerkt met het Amerikaanse bedrijf Sportsology. Hoe ziet die samenwerking er uit?

Op de achtergrond is Feyenoord bezig met een nieuwe organisatiestructuur. Hierdoor wil de club ook op dit gebied de weg vrij maken voor een investeerder die in wil stappen. Dragende krachten achter het plan zijn directeur Mark Koevermans en Raymond van Meenen, manager van de Feyenoord Academy. Zij hebben een werkgroep geformeerd van acht personen.

Naast het genoemde tweetal bestaat dit uit Stanley Brard (hoofd opleidingen), John de Wolf (assistent-trainer Feyenoord 1), Rini Coolen (trainer Feyenoord Onder 21), Melvin Boel (trainer Feyenoord Onder 18), Rick Cost (hoofd performance) en Stijn Vandenbroucke (hoofd medsich). In eerste instantie zat ook Saïd Bakkati in de werkgroep, maar hij koos om met oud-hoofdtrainer Jaap Stam naar Amerika te gaan. Aanvankelijk behoorde ook Dirk Kuijt tot het gezelschap, maar hij heeft uit eigen beweging de groep verlaten.

Lees verder op Rijnmond.nl

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl