Zwak Sparta kansloos onderuit na twee makkelijk gegeven strafschoppen

EMMEN – Een apathisch Sparta is zondagmorgen niet voor de eerste keer zeer zwak onderuit gegaan in een uitduel. In Emmen werd de ploeg van Fräser volledig weggetikt en had het ook nog eens de arbitage niet mee. De vroeg opgestane meegereisde fans zegen welgeteld één fatsoenlijke aanval met een logische 2-0 nederlaag tot gevolg.

Toch leek het er in de eerste drie minuten niet op dat Sparta overlopen zou worden in Drenthe. De eerste drie minuten waren de beste van de wedstrijd voor de Rotterdammers. Rayhi noteerde een schot op doel vanuit de tweede lijn, waarna een serie corners volgden. Vanaf dat moment was FC Emmen de bovenliggende partij, zonder echt gevaarlijk te worden. Sparta noteerde nog een grote kans voor Dervisoglu, maar meteen daaropvolgend kreeg Emmen een zeer makkelijk gegeven strafschop, waaruit Pena scoorde. Luttele minuten later mocht de bal weer op de stip, waarbij ook ditmaal de beslissing als dubieus kon worden gezien. Ook De Leeuw faalde niet van elf meter.

Waar verwacht mag worden dat Sparta hierna alles zou geven om toch nog terug te komen in de wedstrijd gebeurde dit niet. Ook in de tweede helft creëerden de Spangenaren eigenlijk geen uitgspeelde kans, terwijl FC Emmen frivool door de Rotterdamse verdediging heenspeelde. Het was aan Harush, de paal en een terecht vlagsignaal van de grensrechter te danken dat het slechts bij 2-0 bleef in Drenthe. Zo komt voor Sparta na de nederlaag in Emmen de degradatiestreep steeds dichterbij.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Leon van Voorst

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl