Zwaluwen verliest competitie-ouverture tegen ‘s-Gravenzande

VLAARDINGEN- Zwaluwen heeft haar eerste competitiewedstrijd met 2-3 verloren van s-Gravenzande. Het was tevens het debuut van Henk de Zeeuw als trainer van de Vlaardingers.

In de eerste helft was het Zwaluwen die een kans kreeg op 1-0. Na een actie van Etson die naar binnen sneed was het Jouvenaar die hem van score wist af te houden. De doelman van de bezoekers zou later uitvallen met een blessure. Zwaluwen dacht even later recht te hebben op een strafschop. Scheidsrechter Kraak vond het niets en liet doorspelen. Kort daarna wisten de bezoekers toe te slaan.

Het was Triep met een leep balletje die Klepke wist weg te sturen. Met een handig boogballetje liet hij doelman de Leeuw kansloos; 0-1. Tien minuten voor rust wisten de bezoekers wederom tot score te komen. Het was Broos die met een rake kopbal voor 0-2 wist te zorgen. Het ontbrak Zwaluwen aan tempo vooral in de eerste helft.

Na het nuttigen van de bakjes thee kwam de ploeg van de Zeeuw sterker uit de startblokken. Er werden de nodige kansen gemist en tot overmaat van ramp wist Westhoff uit een counter de 0-3 te maken. Westhoff faalde niet 1 op 1 met doelman de Leeuw.

Pas in de absolute slotfase kwamen de Vlaardingers terug in de wedstrijd. Eerst was het Hall met een heerlijk geplaatst schot die de spanning heel even terugbracht;1-3. Een minuut later wist invaller Jongste de 2-3 binnen te kopen na een hoekschop. Het was niet genoeg en pakt s-Gravenzande de volle buit in Vlaardingen. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Poortugaal.

Foto: Mischa Keemink

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Tom Vlielander

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl