Zwaluwen verliest oefentreffen van Heinenoord

Zwaluwen heeft het oefentreffen tegen Heinenoord, waar Ralph Kalkman, de nieuwe trainer van de vlaardingers, de trainer is met 3-1 verloren.

Al in de beginfase kreeg Andrew van Tiggelen de eerste  mogelijkheid de score te openen, wat mislukte en ook Jordey van Dam zag zijn kopbal niet tussen de palen belanden. Na een kwartier volgde een knappe aktie van Dejan de Feiter op rechts, waarbij uiteindelijk zijn schot in de handen van de Vlaardingse sluitpost terecht kwam.

Door: Cor Hoogvliet

Na 20 minuten wat het dan eindelijk raak, toen Richard Stolte met een schitterend schot uit een voorzet van Dejan de Feiter het leer tegen de touwen joeg. 1 – 0.
Het antwoord van Zwaluwen kwam met een rush over links, waarbij Anthal v.d. Berg op fraaie wijze en precies op tijd ingreep.

Ook Nick Vervoort moest even later  volledig gestrekt bij een pegel van Rik v.d. Sluis.
In de 40e minuut werd een aanval uit het boekje en uiteindelijk panklaar gelegd door Remco Buist, keurig afgerond door Dejan de Feiter. 2 – 0.

Drie minuten later volgde wederom een fraaie aanval, dit keer over rechts en eenvoudig voor de tweede maal  binnen getikt door Richard Stolte. 3 – 0.

Op slag van rust werd een voorzet op maat van Remco Buist door alles en iedereen gemist en voorkwam Leon Steketee uit de tegenaanval die hieruit voort kwam met een uitstekende sliding een zekere treffer.

Het tweede bedrijf begon zonder Andrew van Tiggelen en Ramon Salas, die werden vervangen door Mitch Fransen en Sander de Heus. Na ruim een kwartier spelen kwam Zwaluwen terug via een mooi doelpunt van Rik v.d. Sluis 3 – 1. Via Sander de Heus zou de score van de thuisploeg opgevoerd kunnen worden, echter de zuiverheid ontbrak.
Ook Joe Nyero, die in het laatste kwartier de naar XerXes/DZB vertrekkende Marvin Strik kwam vervangen, kon daar geen verandering in brengen.

Nadat ook Dejan de Feiter zijn laatste  kans verloren zag gaan er een vierde bij te maken eindigde de oefenpartij in 3-1.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl