Zware blessure Linsey van der Ven doet duel Sima Sport/Ventura staken


REGIO – Door een blessure aan het gezicht bij Linsey van der Ven heeft het duel van Sima Sport/Ventura (v) tegen VOC 2 in de tweede divisie zaterdag niet het einde gehaald. Bij een stand van 25-12 in Schiedams nadeel werd het duel gestaakt.

De wedstrijd was in handen van de thuisploeg, waar Sima Sport/Ventura duidelijk moeite had met de snelle aanvallen van VOC. ,,We leden gewoonweg te veel balverlies om het VOC moeilijk te maken,” reageerde coach Rafael Loch. ,,Daarna kwam het duel abrupt ten einde toen een speelster van hen bovenop Linsey viel. Ze heeft een zware jukbeenblessure opgelopen, waardoor niet duidelijk is hoe lang zij buitenspel staat.”

Op hetzelfde niveau gingen de mannen van DWS nipt onderuit tegen Oliveo 33-34. De Schiedamse formatie verloor daarin wel twee spelers. Brian Houtzagers kreeg rood vanwege het vermeend slaan van de tegenstander. Koen van Schie zag een zelfde kleur kaart voor ruw spel. ,,De arbitrage was niet best. Ze drukten een te grote stempel op het duel,” lichtte Van Schie toe. ,,Het komt te vaak voor op ons niveau dat arbitrage teleur stelt. Maar we moeten zelf ook niet reageren, dat is ook niet slim.”

In de hoofdklasse verloor SC Twist met 27-13 op bezoek bij VHC’13. ,,Het was ditmaal gewoon slecht,” zei Bouke Troost. In de eerste klasse verloor Schielicht/Ventura met 24-19 van Hercules 5.

 

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl