19 medailles en 2 clubbekers voor Sportinstituut Schiedam

Afgelopen weekend stond het derde Belgische toernooi in drie weken op het programma voor de judoka’s van Sportinstituut Schiedam, de Golden Judocup in Zelzate.

Op zaterdag kwamen de judoka’s -11 en -13 jaar in actie.

In de leeftijdscategorie -13 jaar behaalden alle judoka’s van Sportinstituut Schiedam een 1e of 2e prijs. Goud was er voor Caelon Henriques, Elyssa Tekin, Sophie Kuipers, Joël van de Jagt Rodrigues en Lucas Jansens. Dayron Bak en Liam van Ekelenburg pakten het zilver. Door deze goede resultaten won Sportinstituut Schiedam  ook nog eens de clubtrofee voor de beste club -13 jaar.

Bij de -11 jarigen werden er ook goede resultaten behaald. Mees Olthaar en Destan Tekin wonnen goud en Tygo Wijsman werd vierde.

Op zondag was het de beurt aan de judoka’s -15 jaar, -18 jaar en -21 jaar en ouder. De resultaten waren wederom uitstekend met negen medailles én de eerste plaats in het clubklassement van de dag. Hiervoor mocht coach Dimitri van der Hoeven (net als zaterdag) de beker in ontvangst nemen.

Celil Uyar (-15 jaar -50 kg), Keano Rietdijk (-15 jaar +66 kg) en Iben Olsen (-15 jaar -48 kg) werden kampioen. Siem Huizinga (-15 jaar -42 kg), Devilin Boumans (-18 jaar en ouder -57 kg) en Sebastian Olsen (-18 jaar -60 kg) pakten het zilver en Thimo Wansleeben (-15 jaar -50 kg), Mohammed Chamsaldin (senioren -66 kg) en Danny Gommel (senioren -73kg) het brons.

Foto: SI Schiedam


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl