VFC (zo) onderuit tegen laagvlieger Victoria’03

VFC zondag moest deze zondag aantreden tegen het op de 8e plaats staande Victoria’03. Uit werd er nipt met 1-2 gewonnen. Nu was het zaak om geen punten te verliezen in strijd om de 3e plaats.
Vanaf het beginsignaal was duidelijk dat VFC de ploeg was die het meest in balbezit zou zijn.  Victoria’03 was gekomen voor minimaal een punt en hoopte op fouten van VFC. Niets bleek minder waar.  VFC  kreeg de kansjes maar toch was de ruststand 0-2 in het voordeel van Victoria’03. In de rust werd er gewisseld bij VFC. Bryn Siegersma kwam in het veld voor Furkan Ince.
In de 2e helft ging VFC op zoek naar de aansluitingstreffer en hopende dat deze snel zou vallen. In minuut 55 was het Bram van Rij die zichzelf goed vrij speelde en vanaf een met of 20 op goal schoot. De tot dan goed keepende keeper van Victoria’03 was kansloos en zo was het al snel 1-2.  De gelijkmaker hing in de lucht. In minuut 66 was het Jim Meinen die Sven Goedendorp de kans gaf om de tot dan toe verdiende gelijkmaker binnen te schieten. VFC – Victoria’03 2-2.  Iedereen ging er eens goed voor zitten en VFC zou maar ieders verwachting snel de 3-2 maken.  Maar door ‘gekloot’ achterin was het Victoria’03 dat uit het niets op 2-3 kwam  en om deze zondag nog dramatischer te laten worden werd het ook nog 2-4.
Na het eindsignaal van de prima leidende Scheidsrechter was een nederlaag een feit!.
Door: Herman Kok

Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl