Azerion Eredivisie: Weer geen overwinning voor Feyenoord (vr), Excelsior weer onderuit

ROTTERDAM – In de Azerion Eredivisie heeft Feyenoord (vr) zondagmiddag opnieuw geen zege geboekt. De formatie van coach Torny kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel bij Telstar.

Over de gehele wedstrijd genomen was Feyenoord de betere ploeg en kwam het binnen twintig minuten via Verspaget op 0-1. Alleen werd deze door de arbitrage geannuleerd wegens vermeend hands. Maar dat gebeurde juist bij een speelster van de thuisploeg. Feyenoord bleef bij de les en uiteindelijk zorgde verdedigster Verspaget alsnog voor de verdiende 0-1. Daarna waren onder andere Rijsdijk en Bennink dichtbij een tweede goal, maar deze viel niet. Na de theepauze was Telstar vaker gevaarlijk, maar kon Feyenoord-goalie Weimar de reddende engel zijn. Behalve in de slotfase toen Gomez alsnog toesloeg door de 1-1 te maken. Excelsior verloor vrijdagavond al in eigen huis met 0-3 van Ajax.

Door het gelijkspel van Feyenoord vind de Stadionploeg geen aansluiting met de top vijf. De ploeg van Torny blijft zesde. Excelsior blijft laatste.

Avatar foto

Michael de Vogel

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl