2D: SVV (zo) haalt uit, Excelsior’20 onderuit

Delft – De zondagvoetballers van SVV hebben weer het zoet van de overwinning mogen proeven. In Delft werd Wippolder met overtuigende cijfers aan de kant gezet. De ploeg van oefenmeester Toon Wolters begon furieus aan het treffen. Al na 5 minuten zette achtereenvolgens Dick Tijdeman en Giovanni Lunger de Schiedammers op een comfortabele voorsprong maar luttele minuten later stond er alweer 1-2 op het scorebord. Toen routenier Ilja Tiren op slag van rust met een prachtig schot de marge weer op 2 schoot leek de ruststand bepaald maar de gastheren toonde wederom veerkracht door in het eindsignaal een strafschop binnen te schieten.

Na de thee was het verzet dan toch gebroken. Eerst was het Patrick Fonseca die een prachtige solo vanaf het middenveld met een doelpunt bekroonde vervolgens werd een inzet van Said Zahir door de thuisploeg zelf binnengewerkt waarna het slotakkoord voor Jorden Scherpenzeel was die zijn invalbeurt al na een minuut bezegelde met de verlossende 2-6.

In dezelfde afdeling verloor Excelsior’20 met 3-0 van RKDEO. De ploeg van oefenmeester Gökhan Cayir ging nog wel rusten met een 0-0 tussenstand maar zag de thuisploeg na de thee uitlopen naar de 3-0 eindstand. Bij de Schiedammers viel routenier Marco Clarijs in het eerste bedrijf uit door een blessure.
Volgende week staat er voor Excelsior’20 weer een prachtige waterweg derby op het programma want dan is VFC (zo) de tegenstander. De ploeg van oefenmeester Raymond de Romph was vandaag met 2-1 te sterk voor de studenten van Antibarbari. De ploeg van Toon Wolters neemt het dan thuis op tegen Meeuwenplaat.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl