2E: CWO verslaat op eigen veld Wilhelmus


VLAARDINGEN – In de tweede klasse E heeft CWO zaterdag op eigen veld van het Haagse Wilhelmus. De formatie van trainer Jeff Stans was met 3-1 te sterk voor de gasten. Justin van Mullem groeide uit tot held van de wedstrijd door een hattrick te scoren.

CWO startte voortvarend met wat kleine mogelijkheden en zag na twintig minuten de gasten met tien man komen te staan na het neerhalen van een doorgebroken CWO-speler. De thuisploeg kreeg daarna voldoende kansen, maar alleen Justin van Mullem wist de trekker over te halen voor de rust: 1-0. Na de theepauze bleef CWO de betere ploeg en bouwde het de score via dezelfde van Van Mullem uit naar 3-0. Alleen in de slotfase werd CWO iets te gemakzuchtig en kon Wilhelmus toch de sportieve eer redden met de 3-1.

Trainer Jeff Stans was content met de uitslag. “Maar zonde van de tegengoal,” geeft Stans aan. “Niet nodig en zeker niet gezien het feit dat doelman Joost Ypenburg en goede pot stond te keepen en hij verdiende ook de 0 te houden . Klein smetje, maar 6 uit 2 is een goede start en nu wacht ons Westlandia dat een pittige gaat worden.”
Avatar foto

Michael de Vogel

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl