4F: VFC (za) en Victoria’04 (za) verzekeren zich van nacompetitievoetbal

VLAARDINGEN – De stadsderby tussen VFC en Victoria’04 (za) in de vierde klasse F is zaterdagmiddag aan de Sportlaan in 0-0 geëindigd. Door dit gelijke spel en de 0-4 nederlaag van PPSC tegen CION zijn zowel VFC (za) als Victoria’04 (za) als nummer 3 en 4 verzekerd van nacompetitie.

De wedstrijd begon twintig minuten later. De voorwedstrijd van de jeugd liep uit, daardoor startte het duel pas om 14.50 uur. De aanwezige bezoekers zagen dat de eerste kans van de wedstrijd voor bezoekers was. Later kregen beide teams verschillende mogelijkheden om de score te openen. Onder andere Jur de Visser had een mogelijkheid om de score in het voordeel van de bezoekers te openen. Dit gebeurde in de eerste helft niet. Zo eindigde het eerste gedeelte in 0-0.

Ook in de tweede helft waren er een aantal kansen. Nino Netten van VFC had een goede kans om doelman Westdijk van Victoria te verschalken. Zijn inzet trof echter geen doel. De resterende tweede helft was spannend. Er werd uiteindelijk niet meer gescoord met als resultaat twee feestende ploegen.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl