Ruime winst CION op PPSC nog niet genoeg voor kampioenschap

Schiedam – Even hing er op sportpark Thurlede een geweldige verassing in de lucht. Waar koploper CION met een ruime 0-4 overwinning, door doelpunten van Eren Ercan (2 x), Rashid Larty en Ricardo Malaihollo, drie punten kon bijschrijven leek het erop dat enkele honderden meters verderop, op sportpark Harga, nummer twee FC Maense een grote misstap zou begaan tegen SVV (za).

De Rotterdammers hadden enorm veel moeite met het bijeengeraapte elftal van oefenmeester Frans Schaap, die doordat de eigelijke grensrechter moest spelen, zelf de vlaggenstok ter hand moest nemen.
FC Maense wist pas vijf minuten voor tijd de 1-0 achterstand om te buigen naar een 1-2 overwinning waardoor CION met nog 1 wedstrijd te spelen 2 punten voor blijft staan.

Groot was de spanning op thurlede maar toen het nieuws kwam dat de vlag nog niet in top kon overheerste toch de blijdschap van de keurige 0-4 overwinning. “We hebben een mooie overwinning geboekt op een prima tegenstander.” wist oefenmeester Nasri. “Volgende week moeten we het tegen VFC (za) afmaken.

Of de Vlaardingers in aanloop van dat duel traditiegetrouw weer  groot zullen uitpakken tijdens de kampioenswedstrijd moet nog blijken “Misschien komen we wel met een duikboot het veld op.” keek de oefenmeester grappend vooruit.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl