ADO blijft hopen op Elia: ‘Schatten de kans op fifty-fifty’

Als het aan ADO Den Haag ligt, speelt Eljero Elia volgend seizoen weer bij de club waar hij ooit zijn debuut maakte in het betaalde voetbal. Directie en technische staf zouden hem graag inlijven bij de club.

,,Ik denk dat de kans fifty-fifty is”, laat directeur Mohammed Hamdi weten terwijl de selectie van ADO Den Haag bezig is op het Prinses Irene sportpark met de eerste training als voorbereiding op het nieuwe seizoen. ,,We hebben al een fantastisch filmpje voor hem gemaakt.”

,,Zijn komst zou heel goed zijn, niet alleen voor het elftal, maar voor de hele club en Den Haag”, verduidelijkt ook trainer Aleksandar Rankovic, die bij ADO Den Haag nog kort heeft samengespeeld met Elia. ,,Hij was toen nog heel jong, kwam net kijken, maar we hadden een prima band.”

Ook Martin Jol, die persoonlijk ook contact heeft gehad met Elia, hoopt op zijn terugkeer. Hamdi en Rankovic vergelijken een mogelijke komst van Elia met die van Arjan Robben bij FC Groningen, dat overigens ook de aanvaller – die zondag met zijn club Basaksehir kampioen van Turkije werd – graag wil inlijven.

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl