Adrie Poldervaart per direct weg bij Excelsior

Adrie Poldervaart, trainer van voetbalclub Excelsior, heeft zijn ontslag ingediend. Dat heeft hij woensdagavond gedaan na de 1-2 nederlaag tegen NAC Breda. “De reden is dat ik de groep naar mijn idee en gevoel niet meer kan raken”, zegt Adrie Poldervaart in een eerste reactie. “Het clubbelang staat nu voorop en daarom heb ik besloten om mijn contract in te leveren. Excelsior is het belangrijkste.”

Poldervaart hoopt dat het de rest van het seizoen beter gaat met Excelsior, als er iemand anders voor de groep staat. “Qua inzet en beleving kan ik mijzelf geen verwijten maken. Over de keuzes die ik heb gemaakt gedurende het seizoen, ga ik de komende tijd nog maar eens goed nadenken.”

De club respecteert zijn keuze, laat algemeen directeur Ferry de Haan weten. “Het tekent hem dat hij deze keuze in het belang van Excelsior heeft gemaakt. De club heeft in zijn ogen nu iemand anders nodig. Wij vinden dit vooral ook een persoonlijk drama voor Adrie. Ik ga er vanuit dat een ieder beseft dat het niet kan zoals we gisteren voor de dag kwamen en dat het echt anders moet willen wij het eredivisieschap veiligstellen.’’

Hij werkte al 26 jaar bij Excelsior, waar hij hiervoor nog fysiotherapeut was. De trainingen worden voorlopig waargenomen door assistent-trainer André Hoekstra en de rest van de staf. De club zoekt nog naar een oplossing voor de rest van het seizoen.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl