Berghuis: ‘Trainer niet verrot gescholden, het ging om een tackle’

Steven Berghuis zegt dat hij geschorst is vanwege een tackle op de training van Feyenoord vorige week. Hij begon daardoor afgelopen zondag op de bank tegen FC Utrecht. “Ik ben niet betrokken geweest bij een vechtpartij, heb de trainer niet verrot gescholden, het ging om een tackle.”

De flankaanvaller geeft toe dat van beide kanten slecht gecommuniceerd is. “Dan is het logisch dat er gespeculeerd wordt. Ik heb er geen problemen mee als wordt geschreven dat ik een slechte wedstrijd heb gespeeld, maar dit gaat om mij als persoon en om mijn carrière.”

“Ik zou de trainer nooit verrot schelden. Ik ben soms vervelend, ben ambitieus en baal van hoe het nu met Feyenoord gaat”, aldus Berghuis. “Iedereen kent mij. Ik ben zo vaak voor de camera verschenen. Met Sven (Van Beek, red.) heb ik een liedje gezongen voor tienduizend man (na akkefietje vorig jaar op training, red.). Na die schwalbe met Willem Janssen van FC Utrecht zei ik ook dat ik voor lul stond.”

Berghuis: “In het kampioensjaar gebeurden ook zulke dingen, alleen dan gaat het sneller langs mensen heen. De sfeer nu is niet altijd goed, maar ja, we staan ook twintig punten achter PSV.”

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl