Allard Janssen en Gabri de Rover verruilen Smitshoek voor CION

CION is erin geslaagd om zich voor volgend seizoen te versterken met twee jongen talenten: Allard Janssen & Gabri de Rover, beide 21 jaar, komen over van 4de divisionist Smitshoek. Allard is een linker centrale verdediger die ook als linksback uit de voeten kan. Gabri is een diepgaande middenvelder met veel loop en scorend vermogen.

‘Dit zijn jongens die in ons toekomstbeeld passen. Jonge gasten die op een hoger niveau al hebben gespeeld en getraind. Maar bij Smitshoek niet het volledige vertrouwen kregen waar ze op hoopte.’ Waren de woorden van bestuurslid Sebas Verburgh.
Plezier & ambitie
‘Na mijn kruisband blessure zijn er dingen anders gegaan bij Smitshoek. Iets waardoor ik het plezier in het spelletje een beetje verloor. Na de verhalen die ik hoorde over CION ben ik het gesprek aangegaan met Jan Struis, Gunnar Drooduin & Sebas Verburgh. De club is ambitieus en dat blijkt ook uit de selectie. Deze combinatie van ambitie en gezelligheid past heel erg bij mij. Ik hoop dan ook mijn steentje bij te dragen en het plezier weer terug te vinden.’ Besluit Gabri zijn woorden.
Allard: ‘Op onze leeftijd behoor je elke week te spelen. Het is in de regio en daarbuiten wel bekend dat CION stapjes aan het maken is. Er is een nieuw complex met daarin een nieuwe kleedkamer en Robert Verbeek is de nieuwe trainer. Allemaal positieve ontwikkelingen waarin ik mijzelf wil bewijzen op een goed niveau.’
Selectie is rond 
Alleen Mike van Dongen (Slikkerveer) & John de Ronde (hoofdtrainer HVC’10) zullen de groep verlaten. Daar tegenover zullen er vijf spelers bijkomen waardoor CION een bredere en sterkere selectie zal krijgen. Iets wat past bij de ambitie van de club om nog een stapje te maken in de toekomst.
‘Het is wel een signaal dat vrijwel alle spelers CION trouw blijven.’ Waren CION trainers Jan Struis en Gunnar Drooduin het unaniem eens.

Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl