Baldede, Alp en Ali versterken selectie PPSC

PPSC is verheugd om te kunnen melden dat Ibrahim Baldede, Ahmet Alp en Dilan Ali de thurledebewoners komen versterken komend seizoen!

Ibrahim Baldede is een vijfentwintig jarige spits die bij Victoria’04 en Pretoria heeft gespeeld en vaak het net heeft gevonden. Ahmet Alp is een drieëntwintig jarige linksbuiten die snel en behendig is en regelmatig zijn doelpuntjes heeft meegepikt. Ahmet komt over van Victoria’04.
Dilan Ali is een 25 jarige rechtsback die al bij PPSC heeft gespeeld en nu weer terug zal keren op het oude nest.  Hij is verdedigend sterk maar heeft ook een goede drive naar voren.

Zowel Trainer Kaplan als de TC zijn blij met de drie nieuwe spelers! “Wij wilden met name op de back positie en voorin meer concurrentie en dat is met de spelers zeker gelukt! We zijn nog met een aantal spelers in gesprek en hopelijk komt daar snel meer duidelijkheid over. Mocht dit lukken dan zijn alle posities dubbel bezet en is de concurrentie gegroeid en dat is exact wat wij voor ogen hadden in samenspraak met de trainer. Uiteraard als zich een buitenkans voorbij komt met veel ervaring op een hoger niveau staat de deur zeker open aldus de TC.”


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl