Beker: HVC’10 met mixelftal naar Spijkenisse

De Technische Staf en het bestuur van HVC’10 hebben besloten om zaterdag met een aantal spelers toch naar hoofdklasser Spijkenisse af te reizen. De selectie heeft een vriendenweekend geregeld met vaak een vooraf onbekende bestemming. Daarnaast moeten enkele spelers werken. Het is dus niet een erg representatief team dat door de Beneluxtunnel rijdt. HVC 2 moet nota bene competitie spelen en wordt hierdoor ook benadeeld.

Door: Cees van der Pol

Spijkenisse wilde ook na drie verzoeken niet doordeweeks spelen. Het oefende afgelopen week op dinsdag overigens wel tegen tweedeklasser Hellevoetsluis. De ambitieuze trainer Henk de Zeeuw voelde er niets voor om zich door een hoofdklasser van het kastje naar de muur te laten sturen en zijn betrouwbare keeper een doelpuntentrauma te laten bezorgen.

Sanctie

Maar de sanctie van de KNVB voor het niet afreizen naar Spijkenisse, zou betekenen niet mee mogen doen aan het bekertoernooi van volgend seizoen. Dat zijn drie belangrijke oefenpartijtjes bij aanvang van het seizoen. Dus vertrekt er zaterdag een veredeld ‘campingelftal’ naar Spike City. Het resultaat staat bij voorbaat vast. Hoewel, de Deense amateurs vervingen onlangs hun professionele collega’s die staakten.

Boezem

Toch zou HVC’10 ook de hand in eigen boezem kunnen steken. Het inhaal/bekerprogramma is in juli bekend gemaakt. Wanneer je dat eerste inhaalweekend boekt voor een familie-uitje weet je dat dit problemen kan geven. Misschien kun je dan beter de laatste bekerwedstrijd verliezen om andere clubs als nu VFC of CWO de mogelijkheid te geven wel naar de tweede ronde te gaan. Henk de Zeeuw zal met een gezicht als een oorwurm op de bank zitten. Uw verslaggever zal er niet bij zijn en kiest wel voor de reünie van zijn basisschool.

Foto: Mischa keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl