Bekervoetbal: VFC (za) met grote cijfers langs Rijnsburgse Boys 2

VLAARDINGEN – De zaterdagvoetballers van VFC hebben zaterdagavond goede zaken gedaan in de districtsbeker. Het team van oefenmeester Bas van Loenen zette het tweede elftal van Rijnsburgse Boys met sprankelend voetbal simpel opzij. Aan de Sportlaan werd er met 7-1 (4-0) gewonnen. 

Lang hoefden de aanwezige toeschouwers niet op een treffer te wachten. Al na zes minuten spelen bracht Nino Netten VFC op een 1-0 voorsprong. Er ontwikkelde zich een leuke pot voetbal. ‘De Kwekkers’ kwamen goed voor de dag en wisten in het eerste gedeelte van de wedstrijd nog drie keer het net te vinden. Joep Pranger en Silvano Kouwenberg (2 keer) kregen de treffers op hun naam.

Ook in de tweede helft was VFC de bovenliggende partij. Toch kwamen de bezoekers uit de Bollenstreek na ruim een uur spelen terug tot 4-1. De eer was dus gered voor de ‘Uien’, maar daar bleef het ook bij. Een kwartier voor tijd tekende Pim Gieles voor de 5-1. In de slotfase liet Van Loenen de 16-jarige jeugdspeler Thijs Hoogstrate debuteren in het eerste elftal. Hoogstrate zag teamgenoten Nino Netten en Silvano Kouwenberg in de slotfase nog een keer scoren, zo eindigde een vermakelijke pot voetbal in een riante 7-1 overwinning voor VFC zaterdag.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mike Bos

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl