Bert de Bruin ook volgend seizoen assistent bij PPSC

Schiedam – Assistent Bert de Bruin zal ook volgend seizoen aanblijven bij PPSC. Hiermee is de staf voor het nieuwe seizoen weer compleet, want naast de Bruin hebben ook assistent Ron de Bruijn en trainer Jeremy Hagestein hun ja-woord gegeven aan de Schiedammer.

Trainer Jeremy Hagestein is zeer blij met het aanblijven van Bert de Bruin. ,,Na meerdere gesprekken en volmondig uitgesproken waardering van Ron en mij, heeft Bert besloten om ook volgend seizoen onze trainersstaf te blijven aanhouden. Mede vanwege “onze” succesvolle samenwerking en de tot nu toe zeer tevreden resultaten”, sprak Hagestein vol waardering.

Ook gaf Hagestein aan dat hij druk bezig is om zijn selectie te versterken. ,,Wij zijn nog in gesprek met meerdere versterkingen en hopen dat wij volgend seizoen wederom succesvol kunnen zijn met de totale huidige groep en een aantal specifieke spelers met getalenteerde maar vooral positief gezonde mindset voetballers”, sloot de trainer, die zich zal gaan opmaken voor de nacompetitie, af.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Elijah Valk

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com