PPSC weet ook van FC Maense te winnen

Rotterdam – PPSC is verzekerd van minimaal een derde plaats op de ranglijst. de Schiedammers wisten de lastige uitwedstrijd tegen FC Maense met 1-3 te winnen waardoor de Rotterdammers ‘PP’ niet meer kunnen passeren.

Maense was de eerste helft de beter ploeg, kreeg veel kansen en kwam ook terecht op voorsprong. De blauwhemden hadden moeite met het fysieke spel van de Rotterdammers maar de tweede helft gaf een totaal ander wedstrijdbeeld. PPSC liet zich niet meer aftroeven en won iedere eerste bal. Via Rick Beumer kwam het dan ook terecht op voorsprong. De Schiedammers bleven knokken en strijden en kregen loon naar werken. Aman Sewlal wist als invaller, zijn eerste actie succesvol af te ronden; 2-1. Sewlal was later ook degene die de eindstand bepaalde.

,,De overwinningen worden steeds leuker”, opende trainer Jeremy Hagestein. ,,De eerste helft was wat rommeling van onze kant, maar door een ijzersterke defensie wisten we verdere schade te voorkomen. In de tweede helft speelden wij ze echt zoek. Echt heel mooi om te zien hoe de gasten zich terug geknokt hebben. Daarnaast is het leuk dat we eindelijk eens in Rotterdam van deze ploeg wisten te winnen. We zijn nu definitief derde. Dat wil niet zeggen dat we het makkelijk gaan krijgen in de nacompetitie. We moeten optimaal gemotiveerd blijven, want als we gemakzucht worden, worden we afgedroogd. Mijn taak is om de jongens scherp te houden”.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Elijah Valk

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com