BONDSCOACHES KIEZEN REGIONALE INTERNATIONALS

REGIO – De (inter)Nationale bondscoaches hebben hun voorselecties van de nationale teams bekend gemaakt voor de diverse kwalificatieduels voor het wk 2018. Opvallend is dat Craig Goodwin (Sparta) zich weer international mag noemen.

Oranje-Bondscoach Danny Blind heeft Steven Berghuis, Rick Karsdorp en Terence Kongolo opgenomen in de voorselectie voor de WK-kwalificatieduels met Wit-Rusland (vrijdag 7 oktober) en Frankrijk (maandag 10 oktober). ook regiogenoten als giorginio wijnaldum, jetro willems en kevin strootman behoren tot de voorselectie.

Lucas Woudenberg en Tonny Vilhena behoren tot de voorselectie van Jong Oranje voor duels tegen Turkije (thuis, donderdag 6 oktober) en Cyprus (uit, dinsdag 11 oktober).  Teamgenoot Gustafson zit bij jong Zweden. Tapia komt uit voor Peru en Jorgensen krijgt weer de kans bij Denemarken. Karim El Ahmadi mag hopen op een uitverkiezing voor het nationale team van Marokko. De middenvelder behoort tot de voorselectie voor het WK-kwalificatieduel met Gabon en de oefeninterland tegen Canada.

Sparta

Spartaan Craig Goodwin is geselecteerd voor het nationale team van australie. ondanks de blessure van de aanvaller zal hij meedoen in de wk kwalificatieduels tegen saudi arabie en japan.

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl

Geef een reactie