Bootcamps, boksen, rugby, squash, cricket of rugby? Zomer vol gratis activiteiten op sportpark Harga !

Het schooljaar zit er bijna op, de zomervakantie staat voor de deur! Voor sommigen is de zomervakantie anders dan gebruikelijk. Daarom organiseert Beweeg- & Gezondheidscentrum Harga in samenwerking met Lekker Bezig Schiedam een zomer vol gratis activiteiten bij sportpark Harga. Vanaf woensdag 29 juli tot en met vrijdag 28 augustus is er een programma vol sport, spel en plezier.

Lekker Bezig Schiedam organiseert elke woensdagmiddag en vrijdagochtend gevarieerd aanbod aan activiteiten voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Denk daarbij aan armbandjes maken, freerunning, House of E-sports, handbal, basketbal, zeepbaan… en ga zo maar door! Ook zijn er vijf dagdelen ingericht voor aangepast sporten, want bewegen – en sporten is voor iedereen. Schrijf je in voor aangepast sporten via een apart inschrijfformulier.

Vanaf 3 augustus zijn er ook op andere dagen sport en spel activiteiten. Doe jij ook mee met bootcamps, boksen, rugby, squash, cricket of rugby? Je kunt het samen doen met je vader of moeder, vriendjes of vriendinnetjes. Aan de ouders is ook gedacht. Die kunnen tijdens de activiteiten van de kinderen ook lekker bezig zijn. Alle activiteiten zijn gratis, maar let wel goed op dat je je altijd inschrijft.

Hou de website en social media van Lekker Bezig Schiedam in de gaten voor het volledige programma, inschrijvingen en meer informatie.

Schrijf je in via  https://lekkerbezigschiedam.nl/nieuws/zomeractiviteiten/

We gaan er een geweldige zomervakantie van maken! Tot gauw!


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl