Burenruzie in 4G : PPSC en Excelsior’20 gaan allebei in voor de winst

Aanstaande zaterdagmiddag staat de onvervalste derby tussen PPSC en Excelsior’20 op het competitieprogramma. Zowel PPSC-trainer Jeremy Hagestein als Excelsior’20-coach Jaco Verhoev neemt slechts genoegen met 3 punten.

Door: Ton de Leede

Het wordt voor de 41-jarige Jaco Verhoev de derde keer dat hij als coach PPSC als opponent treft. Met Abbenbroek een bekerpotje en met Excelsior’20 vorig seizoen voor de zaterdagcompetitie. In meteen de laatste duel voor de coronabreuk kreeg hij een 5-0 nederlaag aangesmeerd. ,,PPSC speelt met een vast elftal met een sterk middenveld. Ze spelen verzorgd voetbal met de opbouw van achteruit. Wij zetten daar ons eigen spelletje tegenover, alleen hoge druk als dat kan. We begonnen dit seizoen met 1 punt uit 3 wedstrijden, nu hebben we uit de laatste 4 partijen 8 punten gehaald en dat hadden er zeker 10 moeten zijn. Natuurlijk kijken we met elkaar uit naar zaterdag, 1 ding is zeker en dat is dat we voor de winst gaan.”

Ook Jeremy Hagestein, trainer van PPSC, wil zaterdag niet anders dan de volle winst. ,,We hebben heel veel zin, een puur Schiedamse wedstrijd is toch bijzonder. Er zijn coronaperikelen, twee spelers zijn besmet, maar met onze selectie mag dat  geen problemen geven. We willen absoluut niet verliezen, zeker na de laatste twee verloren potjes. Daar ben ik echt ziek van geweest, net als de spelers die dat gevoel niet meer willen hebben. Excelsior’20 is ook een ploeg die wil voetballen. Er komt een mooi duel, helaas zonder toeschouwers.”

Het programma:

De stand:


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl