Contract Peter van Buren bij Kethel Spaland (za) met jaar verlengd

 

Schiedam – De technische commissie van Kethel Spaland en Peter van Buren zijn samen overeengekomen om het contract van de hoofdtrainer met een jaar te verlengen.

Van Buren, die afgelopen seizoen kampioen werd in de derde klasse, zit momenteel al anderhalf jaar bij de Schiedammers. ,,Ik ben blij dat mijn contract verlengd is”, opende Van Buren. ,,Al had ik liever een contract voor een langere periode willen hebben, maar ik snap de club dat zij het per jaar willen bekijken. Ik heb het erg naar mijn zin hier in Schiedam, ondanks de mindere start van de competitie. De laatste wedstrijden heb ik de strijd en passie gezien, waar ik zelf ook voor sta. Wij gaan na de winterstop echt nog wel genoeg punten pakken om ons te handhaven, sloot Van Buren strijdvaardig af.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com