Cricket: Excelsior’20 wil tijdens T20 ‘koppies schoonmaken’

Voor de cricketers van Excelsior’20 kunnen de wedstrijden in de T20-competitie mogelijk helend werken. De voormalige kampioensploeg gaat met slechts 2 gewonnen potjes de degradatiepoule van de Topklasse in. ,,Hopelijk kunnen we de komende T20-wedstrijden onze koppies schoonmaken,” is T20-captain Roel Verhagen hoopvol gestemd, ,,zodat we de competitie goed kunnen afronden. De T20 kan goed voor het zelfvertrouwn van alle spelers zijn. Want we kunnen cricketen, dat bewijzen we al jaren.”
Zaterdag start de T20 in De Diepput van HCC. Om 10 uur wordt afgetrapt tegen HCC en om half 2 staat Salland op het programma. Zoals de naam al zegt wordt elke wedstrijd 2×20 overs gespeeld. Dat zorgt vaak voor een aantrekkelijk schouwspel waarin grote boundaries en ultrasnelle runs worden gelopen. Vanaf de eerste bal gaat elke batsman voor een schot en eindscores van ruim boven de 100 runs zijn geen uitzondering.

Volgende week zaterdag wacht de uitwedstrijd bij Punjab.. Tot begin juli gaat de strijd om de T20 cup met de grote oren, dan volgt het spannende slot van de reguluere competities.

Door: Ton de Leede


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl