Cricket: Hermes DVS herpakt zich met zege op Groen&Wit

De cricketers van Hermes DVS lieten zich in de eerste thuiswedstrijd van het halve seizoen in de Hoofdklasse van de goede kant zien. Groen&Wit verkoos te batten en kwam tot een marginale  104 all out. Door de regen moest de thuisploeg 82 runs maken in 28 overs, hetgeen geschiedde met 82 voor 5.
Groen&Wit liet over de hele dag blijken niet uit het juiste crickethout te zijn gesneden. Tijdrekken en irritant gedrag was voor de Amsterdammers gesneden koek. Bohra en Lokendri, de openingsbowlers van Hermes, heersten vanaf het eerste moment. Bohra eindigde met 5 voor 20 in 10 overs, prachtige cijfers. Lokendri kwam met 2 voor 15 in 9 ook erg goed voor de dag. Omdat in de slotfase nog zo’n 30 runs cadeau werden gedaan, eindigden de gasten op 104 runs.
Dor de regen en enkele valse starts kwam Hermes met een ‘target’ 82 runs in 28 overs. Niet bepaald een onhaalbaar totaal, het kostte de lichtblauwhemden nog 5 wickets. Opener Zaffy Dogar voldeed zijn opdracht en bleef met 26 not out. Sebastiaan Braat versnelde de score met een snelle 20.
,,Quick Haag heeft weer gewonnen,” stelde Hermes-captain Sebastiaan Braat, ,,en de kans is groot dat zij blijven winnen. Doen wij dat ook dan is de tweede plaats en dus promotie voor ons.”
Door: Ton de Leede
Foto: Mischa Keemink

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl