Cricket: Hermes DVS te sterk voor VVV

SCHIEDAM – Op eigen veld ontving cricketend Hermes DVS het wispelturige VVV. De lichtblauwhemden kwamen eerst aan bat tot 208 all out, de 50 overs werden net niet volgemaakt. VVV, zoals gezegd een ploeg tot gekke dingen in staat, ging aardig op weg maar strandde op 163 all out.
Het Schiedamse openingspaar had er zaterdag zin in en zette samen ruim 100 runs op het bord. Eerst viel Travis Ackermann met 44 runs en later Zaffy Dogar met maar liefst 75 runs. Na een kleine collapse viel alleen Sebastiaan Braat nog op met 23 runs. Het Hermes-totaal was te verdedigen, maar VVV moest niet onderschat worden.
Bij het battende VVV was Shezad de grote man. Hij droeg zijn bat langdurig door de innings, al werd hij wel 3x gemist. Captain Sebstiaan Braat maakte een einde aan zijn feestje door zijn hek te torpederen. Shezad had de 100 runs in zicht, maar kon bij 87 runs inrukken. Omdat zijn teamgenoten weinig bijdroegen viel het doek voor VVV bij 163 runs. Beste bowlers bij de thuisploeg waren Sebastiaan Braat met 4-24 in 8 overs en Davey Verweij met 2-35 in 10.
Omdat Quick Haag van Rood&Wit won staan deze 2 ploegen met Hermes DVS aan kop in de Hoofdklasse. Donderdag gaat Hermes op bezoek bij Quick Hg waarna op zondag Bloemendaal naar Schiedam komt.

Door: Ton de Leede
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl