Cricketers Excelsior’20 maken zich op voor de ‘dubbel’

Voor Excelsior’20 begint het cricketweekeinde vrijdagavond al. Dan speelt de formatie van captain Tom Heggelman thuis op Thurlede de T20-wedstrijd tegen regiogenoot VOC. Voor zondag staat het duel in de reguliere competitie tegen het Voorburgse VCC op het programma. Ook dan is de Schiedamse ploeg gastheer.

T20-wedstrijden beloven altijd spektakel. Een ploeg krijgt ‘slechts’ twintig overs om een zo hoog mogelijk totaal te slaan. Dat kan vuurwerk opleveren maar ook zinderende spelmomenten. Bij Excelsior’20 is het gebruikelijk dat de T20-duels worden omlijst met toepasselijke muziek en de buitenbar vol in bedrijf is.

De Thurlede-club (9-14) is gedeeld koploper (met ACC) in de topklasse en kan zich zondag tegen VCC (9-8) – de nummer zeven op de ranglijst – op de ranglijst geen misstap veroorloven. Om 11.00 wordt de eerste bal gebowled.

Alle wedstrijdballen van Excelsior’20 worden gesponsord. De bal voor het duel van vrijdagavond wordt geschonken door het echtpaar Rob en Ida runs. Familie De Leede stelt de bal voor de wedstrijd op zondag tegen VCC beschikbaar.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl