Cricketers Excelsior’20 tanken zelfvertrouwen tegen VOC

Schiedam – Een diepe zucht van opluchting steeg op boven Thurlede. Cricketend Excelsior’20 had in de T20-strijd VOC met ruime cijfers verslagen. ,,Dit is natuurlijk heel erg fijn,” sprak captain Joost Kroesen, ,,en dat hadden we nodig.”
De thuisclub toog met Stan van Troost en Roel Verhagen richting het strijdperk. De 7 bowlers bowlden zeer gevarieerd, soms zelfs schots en scheef. Door bijdragen van Roel Verhagen (15), Niels Etman 932), Lorenzo Ingram (54, met 2 heerlijke zessen) en Joost Kroesen (30 not out) eindigde de thuisploeg op 154 voor 4 wickets na de toegestane 20 overs.
VOC maakte nooit aanstalten op de zege, daarvoor was het team niet uitgerust. Met Kok als topscorer (20) en Upadhyaya met 10 runs als tweede en laatste in de dubbels bleven de Rotterdammers steken op 82 all out na 16.3 overs. Ook bij Excelsior’20 werden 7 bowlers geprobeerd. Rens van Troost was de beste met 3 voor 20 in 3 overs. Luuk Kroesen nam een nette vang en bowlde 1 voor 4 in 1. De nog altijd 14-jarige Jelte van Troost gaf zijn visitekaartje af met 2 voor 10 in 2.3 overs.

Morgen  op zaterdag thuis tegen Dosti staat Joost Kroesen zijn plek als captain weer af aan Tom Heggelman. 2 Van Troostjes, Stan en Jelte, doen een stapje terug. Misschien niet voor lang, maar er staan de nodige talentjes met hun neus aan het venster gedrukt.

Door: Ton de Leede
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl